مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

احتمال سفر حج با "گذرنامه زیارتی" قوت گرفت

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه گفت: گذرنامه ویژه اربعین که در محرم و صفر صادر می‌شدند همان گذرنامه‌های زیارتی هستند که در صورت مذاکرات مسئولان کشورمان با طرفهای سعودی، می‌شود با آن گذرنامه به سوریه و مکه هم سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. سردار علی ذوالقدر؛ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه اظهار کرد: از ابتدایی که گذرنامه‌های ویژه اربعین را طراحی و چاپ کردیم به فکر این بودیم که این گذرنامه‌ها را به گذرنامه زیارتی تبدیل کنیم.

 

وی افزود: به همین منظور اعتبار گذرنامه ویژه اربعین را 5ساله تعیین کردیم و از همان ابتدا هم نام "گذرنامه زیارتی" بر آن گذاشتیم اما به‌دلیل اینکه در زمان محرم و صفر و بازه زمانی اربعین این گذرنامه‌ها صادر شدند بین مردم با نام گذرنامه ویژه اربعین شناخته شدند.

 

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه تصریح کرد: هزینه دریافت این گذرنامه 50 هزار تومان است و با اینکه ماه محرم و صفر تمام شده است اما هنوز هم امکان درخواست صدور گذرنامه زیارتی از طریق اپلیکیشن "پلیس من" برقرار است.

 

ذوالقدر با اشاره به صحبتی که در چند روز اخیر مبنی بر لغو روادید بین ایران و عربستان از سوی مسئولان وزارت میراث فرهنگی مطرح شد، گفت: اگر مسئولان به توافق برسند، امکان سفر به مکه و سوریه با همین گذرنامه‌های زیارتی وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه "در زمان حاضر با گذرنامه زیارتی می‌شود در طول سال به عتبات عالیات سفر کرد"، خاطرنشان کرد: افراد هم می‌توانند گذرنامه بین‌المللی داشته باشند و هم گذرنامه زیارتی و مشکلی برای سفر کردن با هر دو گذرنامه وجود ندارد./ تسنیم

ارسال نظر